پرش لینک ها

استراتژی محتوا

متنی و تصویری

می‌خواهید بدانید که استراتژی محتوا چیست؟ چطور باید یک استراتژی محتوای موفق بنویسید؟ پاسخ به این سوالات، می‌تواند به کسب و کار شما جهت دهد، بنابراین با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله به طور کامل توضیح دهیم که چرا به استراتژی محتوا نیاز داریم و چطور می‌توانیم به کمک آن، کسب و کار خود را بهبود دهیم.

— فرایند
01 01

تعیین هدف

بدون داشتن چشم انداز خاصی از کسب و کار، استراتژی محتوا نیز وجود نخواهد داشت. در قدم اول نیاز است که هدف های کوتاه مدت و بلند مدت یک کسب و کار مشخص شود. و متناسب با اهداف استراتژی محتوا برنامه ریزی شود

02 02

شناخت مخاطبان

قدم بعدی در توسعۀ استراتژی محتوا این است که بفهمید با چه اشخاص و با چه سلیقه‌هایی در ارتباط هستید (یا می‌خواهید در ارتباط باشید). شما باید تمام اطلاعات مرتبط با مخاطبان خود را که به رشد کسب و کار شما موثر هست را بدانید

03 03

 استراتژی محتوا

استراتژی محتوا یک برنامه کامل برای مدیریت رسانه‌هایی است که ایجاد کرده‌اید و بر اساس آن به اهداف خود نزدیک میشوید

04 04

اجرای برنامه

زمانی فرا می‌رسد که دیگر محتوای شما باید از مفهوم به واقعیت تبدیل شود. اینکه دقیقاً شما چطور این کار را انجام خواهید داد، از یک پروژه به پروژه دیگر کاملا متفاوت است. این فعالیت‌ها می‌تواند شامل ایجاد یک تقویم محتوایی، طراحی یک فریم ورک یا نوشتن خلاصه مطلب باشد.

اگر در استراتژی محتوا به کمک نیاز داشتید ما کنار شما هستیم

مشاوره تخصصی
تنظیمات پوسته

چطور استراتژی محتوا بنویسیم

فارغ از اینکه برای کسب‌وکارتان فقط بازاریابی محتوایی را پیش گرفته‌اید یا آن را در کنار دیگر انواع بازاریابی دنبال می‌کنید، نیاز دارید که یک استراتژی مشخص برای محتوا داشته باشید؛ یک استراتژی محتوا که بتواند زیربنا و تضمینی برای موفقیت برنامه‌ی بازاریابی شما باشد.

خیلی خلاصه بگویم استراتژی محتوا از بخش‌های اصلی زیر تشکیل شده است:

هدف‌گذاری (کوتاه مدت، میان‌مدت و بلند مدت)
توصیف برند (هویت برند، ارزش‌ها، ماموریت، چشم‌انداز و …)
توضیح محصولات و خدمات کسب‌وکار یا فرد
شناخت مشتریان و مخاطب (دموگرافیک و پرسونا)
تحلیل رقبا
تحقیق کلیدواژه
نقشه سفر مشتری
راهنمای نوشتن محتوا (لحن، ساختار، سئو، رنگ‌ها و…)
کانال‌‌‌ها و نحوه توزیع محتوا
تقویم محتوا
شاخص‌های عملکرد

تدوین استراتژی محتوا چه مزیت‌هایی دارد؟

مزیت‌های داشتن استراتژی محتوا آنقدر زیاد است که اگر از همان اول درستش نکنید و در ادامه به آن عمل نکنید فقط پول و وقت خود را هدر داده‌اید.

به طور کلی استراتژی کمک می‌کند نتیجه تضمین شده و بهتری از بازاریابی مبتنی بر محتوا بگیریم. این مزیت‌ها را می‌توانیم اینطور ساده کنیم:

  1. کاهش زمان صرف شده برای تولید محتوا
  2. تولید محتوای هدفمند
  3. افزایش احتمال موفقیت
  4. برتری و جایگاه‌یابی نسیبت به رقبا در بازار
  5. کاهش هزینه و زمان آموزش کارکنان
  6. بهبود سئوی وبسایت
  7. یکپارچگی محتوا

استراتژی چطور روی سئو تاثیر می‌گذارد؟

الگوریتم‌های گوگل در سال‌های اخیر خیلی قوی شده‌اند و هر روز به درک انسانی نزدیک‌تر می‌شوند. حالا هوش مصنوعی می‌تواند ارتباط بین کلمات و جمله‌ها را درک کنند. در واقع ربات‌های نرم‌افزاری که محتوای وبسایت‌ها را بررسی می‌کنند می‌توانند بفهمند در چه موضوعی و با چه کیفیتی است.

گوگل تمام زورش را می‌زند که به انسان نزدیک شود. خنده‌دار است که از آن طرف برخی انسان‌ها تمام زورشان را می‌زنند که بتوانند شبیه ماشین رفتار کنند. تمام کارشناسان و مهندسان گوگل می‌گویند محتوای خود را برای کاربران بنویسید و خیالتان راحت باشد. نیازی نیست خودتان را برای کشف بهترین ساختار گوگل‌پسند خسته کنید. همین که برای کاربر محتوا تولید کنید و رضایت آنها را به دست آورید گوگل هم به محتوای شما ارزش بیشتری می‌دهد.

البته این توصیه به این معنی نیست که تمام نکات سئو بیهوده هستند. در تمام کارهای سئو تلاش می‌کنیم موتور جستجوی گوگل راحت‌تر بتواند ما و محتوای ما را بشناسد. پس به دنبال فریب گوگل یا جادوگری نیستیم!

پس در حقیقت اگر شما کاربران و انسان‌ها را در نظر بگیرید، آیندۀ گوگل هستید. مقصد نهایی گوگل انسان است.

جمع‌بندی: شما برای کاربران استراتژی محتوا می‌نویسید، نه گوگل و استراتژی محتوا برای کاربر نوشتن یعنی توجه گوگل را به طور ویژه‌ای جلب کردن.